Saldumi • Pastas • Gurmāniem • Veģetāriešiem un vegāniem
Saldumi
Uzņēmums Cemoi Group ir lielākais šokolādes ražotājs Francijā, un tam ir bagāta pašu attīstības vēsture. Jūsu klients, kurš ir iepazinies ar Cemoi produktiem, labprāt brīvdienās izbaudīs sevi un savus mīļos.
Vairāk nekā 40 gadus Cavendish & Harvey ir veltījuši sevi saldu konditorejas delikatešu radīšanai. Sākot no smalkāko sastāvdaļu izvēles un izsmalcinātu recepšu izveidošanas, līdz pat stingrajiem kvalitātes standartiem, uzņēmuma pamatprincips vienmēr ir lepns par vietu: tādu izvēlētu konditorejas izstrādājumu radīšana, kas apgrūtina izturēšanos pret kārdinājumiem.
Uzņēmums Sebahat S/A kopš 1987. gada ražo austrumu saldumus. Uzņēmumam ir FSSC 22000 sertifikācija, kas nozīme, koncentrāciju uz pārtikas nekaitīguma nodrošināšanu, definējot, novērtējot un kontrolējot riskus un bīstamību apstrādes, ražošanas, iepakošanas, uzglabāšanas, transportēšanas, izplatīšanas, apstrādes vai piedāvāšanas laikā pārdošanai vai piegādei jebkurā pārtikas aprites sektorā.
Cabrioni Biscotti ir neliela cepumu rūpnīca, kas atrodas Emilia Romagna kalnos, bet ar nacionālo (un starptautisko) izplatīšanu un kura joprojām ražo cepumus tradicionālā veidā. Aizveriet acis un dziļi elpojiet: jūtat svaigo Carpineti gaisu? Cabrioni produkti ir dzimuši šeit, Reggio Emilia Apennine kalnu sirdī, gandrīz 800 metrus virs jūras līmeņa, starp tīra ūdens mežiem, pauguriem un avotiem. Cabrioni fabrikas tuvumā nav industriālo rūpnīcu.
Jacobsens Bakery Ltd. (bijušais Intergoods Bakery Ltd.) 1962. gadā izveidoja Sigurda Jacobsena kungs – sākotnēji kā importa/eksporta uzņēmumu. Šodien Jacobsens Bakery Ltd. ir izvēlamakais dāņu kvalitātes cepumu piegādātājs. Šī pozīcija ir sasniegta, pateicoties detalizētām zināšanām par pastāvīgajām izmaiņām tirgus un patērētāju pieprasījumos un līdz ar to pastāvīgām inovācijām produktu un dizaina jomā.
Atbildība: Truffettes de France ir atbildīgs zīmols, kurā tiek izmantotas un apstrādātas pretrunīgi vērtētas sastāvdaļas (100% šokolādes bez palmām), sertificētas kā bioloģiskas un pēc iespējas vairāk iegūtas no godīgas tirdzniecības un ilgtspējīgas lauksaimniecības.
Franču aizraušanās: Truffettes de France ir epikūrijas franču zīmols, ap kuru pulcējas šokolādes cienītāji. Truffettes de France ir zīmols, kas ikdienā svin gardēžu ēdienus un franču aizraušanos.
Marshmallow uzņēmumu Itālijā 1880. gadā nodibināja Bulgari ģimene, kuras locekļi joprojām turpina senās tradīcijas konditorejas nozarē. Sākotnēji tas tika dibināts kā rokdarbu uzņēmums, gadu gaitā tas ir pieaudzis, lai izveidotu elastīgu sistēmu, lai apmierinātu tirgus vajadzības visā pasaulē. Bulgari Agostino s.r.l. ir sasniegusi augstu kvalitātes līmeni pēc daudzu gadu pieredzes konditorejas nozarē, neaizmirstot rūpību un uzmanību rokdarbiem ražošanā.
Kopš 1935. gada Poppies aizrauj jūs un klientus ar izsmalcinātiem cepumiem, konditorejas izstrādājumiem un desertiem. Izpētiet viņu bagātīgo vēsturi, kas līdz malām ir piepildīta ar atlaidību, un atklājiet, kā tie dara visu iespējamo, lai ražotu labākus produktus, kas priecē cilvēkus visā pasaulē.
Liking S.p.A. ražo konfektes un īrisus kopš 1910. gada, kad to dibināja Džuzepe Korno. Trīs paaudzes ar aizraušanos pie gara uzņēmējdarbības piedzīvojuma: sākot no nelielas amatnieku laboratorijas līdz pat rūpnieciskai realitātei, kas ir īpaši svarīga un kas kopš 1998. gada ir akciju sabiedrība.
Stāsts par La Suissa aizraušanos ar šokolādi sākas 1981. gadā Pjemontas kalnos starp Gavi un Monferrato. Kopš tā laika La Suissa ir kļuvusi par kvalitātes un tradīciju sinonīmu Itālijā un visā pasaulē. La Suissa panākumu noslēpums? Tie stingri izvēlās izejvielas, kuras apstrādā kvalificēts personāls, izmantojot progresīvu tehnoloģiju sistēmas. La Suissa ļoti pievērš uzmanību savas produkcijas iesaiņošanai, lai tie atbilstu viņu patērētāju gaumei un vajadzībām.
Pastas
Grand’mère piedāvā plašu Elzasas makaronu sortimentu, kā arī olu makaronus, kas piemēroti visām gaumēm: “Specialties” ar autentiskām Elzasas receptēm un “klasiku” (spageti, makaroni, ligzdas …) vienmēr, ievērojot tradicionālo recepti, 7 svaigas olas uz kilogramu cieto kviešu mannas putraimu, bioloģisko vai pilngraudu makaronu veselības klāstu, IGP sertificēts “Pâtes d’Alsace” Terroir klāsts ar 7 Label Rouge svaigām olām un labu svaigu makaronu garšu.
Tīrība, autentiskums, dabiskums: Delverde makaronu labums ir ietverts to vienkāršībā. Bioloģisko un pilngraudu bioloģisko makaronu līnijām, unikālas garšas realizēšanai ir tikai divas sastāvdaļas – avota ūdens un labākie graudi no bioloģiskās lauksaimniecības.
Pastificio Di Bari Tarall’Oro tika dibināts 1982. gadā mierīgajos laukos Bari dienvidaustrumos, tieši Turi. Sākotnēji tas bija tarallificio, šī darbība nekavējoties ir izvirzījusi savu galveno mērķi apmierināt patērētāju vajadzības. Šajos gados sasniegtie lielie mērķi ir pamatoti priekšnoteikumi: Tarall’Oro vēlas izplatīt pasaulē pārtikas produktus, kurus patērētāji atzīst par izciliem pēc garšas un kvalitātes, kas veicina pareizu uzturu.
Gurmāniem
Giuliano Tartufi ® dzimis no Džuliano Martinelli vaļasprieka un aizraušanās, kad viņš bija zēns, pirms došanās uz darbu, viņš katru rītu devās mežā meklēt trifeles kopā ar savu nešķiramo suni. Džuliano Tartufi mērķis ir un vienmēr ir bijis visiem nodot aizraušanos ar trifelēm, paverot kulinārijas tradīcijas un tās teritorijai raksturīgās iezīmes visā pasaulē.
Agro’Novae ir neatkarīga ģimenes pārvaldīta lauksaimniecības pārtikas rūpnīca, kas rada, ražo un pārdod augļu izstrādājumus un sastāvdaļas. Pazīstams par savu tradicionālo kompetenci un īpašo Living Heritage Company (EPV) ražošanas procesu, uzņēmums ar sava zīmola Les Comtes de Provence zīmolu popularizē savas vērtības: radošumu, dabiskumu, kvalitāti un franču un provansu kulinārijas tradīcijas. Agro’Novae pievienojās iesaistīto MVU kopienai PME +, lai paustu savas saistības ar vietējiem darbiem, vidi un cilvēciskajām vērtībām.
Ebro upes zaļajā ielejā ir iegremdēts auglīgais Urzantes reģions. Reģions Navarras centrā, kur 1950. gadā Hosē Marins sāka strādāt ar olīveļļu, dalot ar savu kravas automašīnu, vispirms tikai savas dzimtās pilsētas “Cascante” iedzīvotājiem, bet vēlāk mājām citās pilsētās no apkārtnes. Augstas kvalitātes olīveļļa, kas izgatavota ar vislabākajām olīvām un izvēlēta pa vienai.
Svansø dāņu uzņēmums datēts ar 1975. gadu, kad to dibināja Peders Svanso un viņa sieva Hanna. Peders Svansø bija uzņēmējs, kurš vēlējās dažādot biznesu vairākās jomās. Tātad 90. gados viņš pārņēma trīs rūpnīcas, kas cita starpā gatavoja ievārījumus un mērces. Tomēr Pederam Svansø bija svarīgi, lai viņa vārdu nes tikai kvalitatīvi izstrādājumi. Tāpēc toreiz, tāpat kā šodien, uzmanība tika pievērsta garšas sajūtām un rūpīgi atlasītām kvalitatīvām sastāvdaļām.
Jean Brunet ir Franču ražotājs, kurš no 1895. gada ražo augstas kvalitātes pastētes. Tajās, ka dabīgs konservants, tiek izmantoti cūku tauki.
Ražotājam ir augsta ražošanas kvalitāte:
1. Pilnīgi automatizēta ražošanas līnija;
2. Jaunākās rentgena tehnoloģijas pastāvīgai kontrolei un augstai kvalitātei.
Ölmühle Pelzmann GmbH ir Austrijas ražotājs, kurš no 1930. gada ražo augstas kvalitātes eļļas. Eļļas tiek eksportētas no 1960. gada. Uzņēmuma kredo ir – produkts, kas labi garšo, nav kaut kas pats par sevi saprotams. Tas ir balstīts uz Pelzmann uzmanīgu izejvielu atlasi un uzmanību PREMIUM kvalitātei.
Madama Oliva vēsture aizsākās Kastel Madama, mazā lauku ciematā uz austrumiem no Romas, kur dažas ģimenes blakus esošajos tirgos žāvēja un pārdeva vietējās melnās galda olīvas. Mančīni ģimene šajā darbībā izcēlās ar savu apņemšanos un aizraušanos, kas, apvienojot tradīcijas un arvien progresīvākas rūpniecības tehnoloģijas, ātri sasniedza pārsteidzošus rezultātus.
Tipiak ir pārtikas uzņēmums, kas specializējas gatavo pārtikas produktu, saldētu gatavu ēdienu, ēdināšanas konditorejas izstrādājumu (uzkodas un desertu), pārtikas preču un kraukšķīgas maizes izstrādājumu ražošanā. Jebkurā laikā, kad meklējat radošu un gardu maltīti vai recepti, jebkurā ēdienreizes posmā varat atrast dažas lieliskas receptes, izmantojot Tipiak produktus. Jūs atradīsit lieliskas uzkodas, zupas, salātus, ēdienus un desertus ar dažiem lieliskiem ēdiena gatavošanas padomiem.
Veģetāriešiem un vegāniem
Trevijano ir Navarras uzņēmums, kas sastāv no cilvēkiem, kuri uzauguši dārzu ieskauti, ar cieņu un aizraušanos ar pasaules garšam. Viņi pēta jaunas receptes, nepārtraukti sajaucot jaunas sastāvdaļas, bet pārdod tikai tās, kuras viņiem patīk ēst mājās.
D’Angelo Pasta ir Vācu ģimenes uzņēmums, kas atrodas Sārlandē. Tie ražo BIO PASTU jau 30 gadus. Produkti tiek ražoti bez gaļas un bez olām. Konsekventa olu lietošanas noraidīšana mīklas izgatavošanā ir svarīgs tips īstām nūdeles faniem. D’Angelo sortimentā ir 4 veģetāras un 8 vegānu pastas.